Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Εγγραφή στο RSS Feed

Εξοπλισμός parking

          Εξοπλισμός πάρκινγκ  
             
          Η Next Systems σας παρουσιάζει μία νέα σειρά προϊόντων για τον εξοπλισμό χώρων στάθμευσης και γκαράζ. Κάθε σύγχρονο parking, είτε πρόκειται για ένα μικρό οικιακό ή για έναν μεγάλο επαγγελματικό χώρο στάθμευσης, μπορεί να εξοπλιστεί με έξυπνα και οικονομικά προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου, των οχημάτων και των διερχομένων. Συγκεκριμένα εδώ θα βρείτε στοπ τροχών από ελαστικό, επιτοίχια λάστιχα προστασίας, γωνιές ελαστικές, ράμπες πεζοδρομίου, μπάρες παρεμπόδισης στάθμευσης και πολλά άλλα συναφή είδη.  

Είδη 1 εώς 10 από 67 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Ενισχυμένη μπάρα παρεμπόδισης σταθμευσης

  Ενισχυμένη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης με 3 πόδια γαλβανιζέ PL-910

  Κανονική Τιμή: 95,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 60,48 € Με ΦΠΑ: 75,00 €

  Ενισχυμένη πτυσσόμενη μπάρα parking από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα διαμέτρου Φ48mm πάχους 2mm. Η μπάρα προστατεύει την θέση στάθμευσης σας ενώ έχει πόδι αντιστήριξης για μεγαλύτερη αντοχή και κλειδώνει με λουκέτο για ασφάλεια. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται υλικά στερέωσης.

  Μάθετε περισσότερα
 2. Ράμπες πεζοδρομίου ύψους 7cm

  Ράμπα πεζοδρομίου από λάστιχο ύψους 7cm KR-70

  Προ ΦΠΑ: 30,56 € Με ΦΠΑ: 37,90 €

  Ανεβείτε ευκολότερα στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο, το μηχανάκι, το καρότσι ή το ποδήλατό σας. Ράμπα πεζοδρομίου από ελαστικό ύψους 7cm με ανακλαστική επίστρωση και αντιολισθητική επιφάνεια. Γεφυρώνει το επίπεδο του δρόμου με το πεζοδρόμιο και είναι κατάλληλη να καλύψει υψομετρικές διαφορές 7cm με  ανοχές ±1cm. Οι διαστάσεις της ράμπας είναι 500mm x 280mm x υψ70mm (11 kg).

  Μάθετε περισσότερα
 3. Στόπερ τροχού από ελαστικό

  Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 55cm KDH-PB-4

  Προ ΦΠΑ: 17,74 € Με ΦΠΑ: 22,00 €

  Παρκάρετε με άνεση και ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα νέα στοπ τροχών κατασκευασμένα από λάστιχο. Τα στοπ τροχών αποτελούν την πιο δημοφιλή λύση σε πολλά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην προσπάθειά τους να παρκάρουν με ταχύτητα και ακρίβεια στους σχετικά περιορισμένους χώρους των οικιακών γκαράζ αλλά και των επαγγελματικών χώρων στάθμευσης. Μάθετε περισσότερα
 4. Στόπερ τροχών από λάστιχο

  Στοπ τροχού ενισχυμένο από λάστιχο μήκους 50cm KDH-PB-5

  Κανονική Τιμή: 22,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 16,05 € Με ΦΠΑ: 19,90 €

  Παρκάρετε με άνεση και ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα νέα στοπ τροχών κατασκευασμένα από λάστιχο. Τα στοπ τροχών αποτελούν την πιο δημοφιλή λύση σε πολλά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην προσπάθειά τους να παρκάρουν με ταχύτητα και ακρίβεια στους σχετικά περιορισμένους χώρους των οικιακών γκαράζ αλλά και των επαγγελματικών χώρων στάθμευσης. Το νέο στοπ τροχού KDH-PB-5 έχει σχήμα τραπέζιου, διαθέτει ανακλαστικές κίτρινες ταινίες και από τις 2 πλευρές ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μηχανικές καταπονήσεις.

  Μάθετε περισσότερα
 5. Σταθερές μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων

  Αρθρωτή μπάρα στάθμευσης 2 ποδηλάτων βαμμένη WBR-2

  Κανονική Τιμή: 79,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 32,26 € Με ΦΠΑ: 40,00 €

  Αρθρωτή μπάρα στάθμευσης 2 ποδηλάτων κατασκευασμένη από βαμμένο μεταλλικό πλαίσιο σε λευκό χρώμα και υποδοχές για εναπόθεση των τροχών. Επιτρέπει το άνετο παρκάρισμα των ποδηλάτων χωρίς το κίνδυνο να χτυπιούνται τα τιμόνια μεταξύ τους. Έχει ιδιαίτερα κομψή και compact σχεδιάση ώστε να ταιριάζει διακριτικά σε όλους τους χώρους. Εξαιτίας του έξυπνου σχεδιασμού της μπορεί να μπει διαδοχικά η μία δίπλα στην άλλη για την στάθμευση περισσοτέρων ποδηλάτων. 

  Μάθετε περισσότερα
 6. Προσκρουστήρας βαρέως τύπου από ελαστικό

  Προσκρουστήρας από λάστιχο βαρέως τύπου DB-100

  Κανονική Τιμή: 69,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 48,39 € Με ΦΠΑ: 60,00 €

  Αποσβεστήρας συγκρούσεων βαρέως τύπου κατασκευασμένος από συμπαγές ελαστικό υψηλής αντοχής. Είναι κατάλληλος για πλατφόρμες φορτοεκφόρτωσης, αποθήκες, ράμπες γεφύρωσης, εργοστάσια, βιοτεχνίες, λιμάνια και μαρίνες για προστασία από συγκρούσεις με αυτοκίνητα, φορτηγά, κλάρκ ή βάρκες. Διαθέτει δύο οριζόντιες κίτρινες ανακλαστικές ταινίες ώστε να γίνεται εύκολα διακριτός από μακριά.

  Μάθετε περισσότερα
 7. Τρίγωνη μπάρα parking

  Χρωματιστή μπάρα parking σε τριγωνικό σχήμα με κλειδαριά KPB-A

  Κανονική Τιμή: 74,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 40,32 € Με ΦΠΑ: 50,00 €

  Τρίγωνη χειροκίνητη μπάρα parking με ενσωματωμένη κλειδαριά στην βάση της. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό χάλυβα (σίδηρο) και είναι βαμμένη σε έντονα κίτρινα και κόκκινα χρώματα ώστε να γίνεται ευδιάκριτη από μακρυά. Όταν είναι ανεβασμένη έχει τριγωνικό σχήμα και διαθέτει ειδικό κλειδί για να ασφαλίζει και να ξεκλειδώνει. Λόγω της ειδικής σχεδίασής της όταν είναι κατεβασμένη αντέχει σε μηχανικές καταπονήσεις χωρίς να καταστρέφεται, όπως περιοδικά πατήματα από ρόδες αυτοκινήτων.

  Μάθετε περισσότερα
 8. Ελαστική ράμπα πεζοδρομίου ύψους 11cm

  Ράμπα πεζοδρομίου από ελαστικό ύψους 11cm KDH-UP-4M

  Προ ΦΠΑ: 30,65 € Με ΦΠΑ: 38,00 €

  Μπορεί να καλύψει τη συνηθισμένη διαφορά ύψους του επιπέδου του δρόμου από το πεζοδρόμιο. Είναι φτιαγμένη από ένα συμπαγές κομμάτι ελαστικού κατάλληλο για φορτίο οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Έχει αντιολισθητική χάραξη στην επιφάνειά τής για καλύτερη πρόσφυση των τροχών του αυτοκινήτου. Οι μεγάλες διαστάσεις της εξασφαλίζουν ότι ο τροχός του αυτοκινήτου θα βρεθεί εύκολα πάνω του χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

  Μάθετε περισσότερα
 9. Προστατευτικά γωνιών από λάστιχο

  Γωνιά προστασίας από ελαστικό πάχους 8mm KDH-131

  Προ ΦΠΑ: 8,06 € Με ΦΠΑ: 10,00 €

  Προστατευτικό γωνιών από ελαστικό με πάχος 8mm και ύψος 80cm. Διαθέτει ειδικές αντανακλαστικές μεμβράνες και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο συμπαγές λάστιχο. Μπορεί να δεχτεί μικροχτυπήματα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δομικά στοιχεία ενός κτιρίου αλλά και τα διερχόμενα οχήματα από πιθανές ζημιές. Μάθετε περισσότερα
 10. Προστατευτικά τοίχων

  Προστατευτικό τοίχων από ελαστικό μήκους 800mm, πλάτους 220mm και πάχους 10mm KWP-5

  Προ ΦΠΑ: 15,24 € Με ΦΠΑ: 18,90 €

  Προστατευτικό τοίχων από λάστιχο μήκους 800mm, πλάτους 220mm και πάχους 10mm. Χρησιμοποιείται σε χώρους parking και αποθήκες όταν θέλουμε να προστατεύσουμε τα δομικά στοιχεία του κτιρίου και τα διερχόμενα οχήματα από μικρο-συγκρούσεις και ζημιές. Μάθετε περισσότερα

Είδη 1 εώς 10 από 67 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση


Υπόσχεση τιμής από την Next Systems