Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Χαλύβδινο ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110

Χαλύβδινο ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διαθεσιμότητα: καλέστε μας

Προ ΦΠΑ: 0,00 € Με ΦΠΑ: 0,00 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Πρόκειται για ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για γκαράζ, βιομηχανίες και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα επίπεδης διατομής, το πάχος της οποίας κυμαίνεται από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Βάφεται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωϊα. Μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό. Επειδή τα ρολά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σας ανοίγματος παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105550219 για να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας.

Bookmark and Share

Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110
 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110
 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110
 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110
 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110
 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110
 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110
 • Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110

Λεπτομέρειες

Αποκτήστε την ασφάλεια και την αισθητική που σας αξίζει

Το χαλύβδινο ρολό ασφαλείας τύπου L110 αποτελεί το πιο δημοφιλές και οικονομικό προϊόν στην κατηγορία ρολών κλειστού τύπου. Είναι κατάλληλο για ευρύ φάσμα εφαρμογών, μεταξύ άλλων: βιομηχανίες, αποθήκες, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και γκαράζ αυτοκινήτων. Κατασκευάζεται από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις ανάγκες σε αντοχή και ασφάλεια. Στη συνέχεια βάφεται σε ειδικό φούρνο με ηλεκτροστατική πολυεστερική πούδρα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL. Η λειτουργία του ρολού γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα σε συνδυασμό με κατάλληλους μηχανισμούς κίνησης ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του ρολού.

 

Ρολό από γαλβανιζέ λαμαρίνα επίπεδης διατομής L110

 

Xαρακτηριστικά ρολού L110

Η "κουρτίνα" του ρολού κατασκευάζεται από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας υψηλής ποιότητας και αντοχής, επίπεδης διατομής, τα οποία αφού διαμορφωθούν κατάλληλα σε ραουλιέρα συναρμολογούνται μεταξύ τους χάρη στις απολήξεις στα άκρα τους, σχηματίζοντας με αυτό τον τρόπο μία ενιαία επίπεδη μεταλλική επιφάνεια. Το τελικό προϊόν αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: Άξονα με ελατήρια αντιστάθμισης βάρους, κουρτίνα (ψάθα), οδηγούς με λάστιχο και βουρτσάκι και προαιρετικά κουτί κάλυψης του κύκλου περιέλιξης του ρολού.

Το ρολό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς κύλισης, οι οποίοι είναι δυνατό να φέρουν στις άκρες τους λάστιχο και βουρτσάκι. Το τελευταίο προφίλ του ρολού είναι ενισχυμένο για μεγαλύτερη στιβαρότητα και φέρει στο κάτω μέρος στεγανωτικό λάστιχο PVC στο σημείο επαφής με το έδαφος. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής είναι δυνατό να τοποθετηθούν ειδικά διαφανή πλαστικά τζαμάκια για φωτισμό και επιτήρηση του χώρου που καλύπτει το ρολό ή προφίλ από διάτρητη λαμαρίνα για αερισμό του χώρου. 

 Ρολλό ασφαλείας από λαμαρίνα
 
 

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Τα ρολά μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, που, πέρα από την αισθητική, βελτιώνει την αντοχή τους στη διάβρωση.
 • Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μοτέρ και τηλεχειρισμό.
 • Στα ηλεκτροκίνητα ρολά, συνήθως εγκαθίστανται και διάφοροι αυτοματισμοί ή παρελκόμενα που αυξάνουν την ασφάλεια (φωτοκύτταρα ασφαλείας, πρεσσοστάτες, μηχανισμοί αποσύμπλεξης για χειροκίνηση σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος) και την ευκολία χρήσης (ασύρματος τηλεχειρισμός ή τηλεχειρισμός με ενσύρματη μπουτονιέρα).
 • Το τι συνδυασμός χρειάζεται κάθε φορά, εξαρτάται από τις συνθήκες λειτουργίας και τη χρήσηW του ρολού.
 • Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο με γωνιά για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.
 • Τα χαλύβδινα ρολά τύπου L110 εφοδιάζονται προαιρετικά με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,25 mm, βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.
 • Εάν στο επάνω μέρος του ανοίγματος δεν υπάρχει δοκάρι (κρέμαση) για να τυλίξει το ρολό πίσω από αυτό τότε χρειάζεται ένας ταμπλάς κάλυψης, βαμμένος στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Μεταλλικά ρολά ασφαλείας

 

Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής,  και επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί με κουτί κάλυψης του μηχανισμού στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία του μπορεί να είναι είται χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη (τηλεχειριζόμενη), ανάλογα με τις απαιτήσεις και την συχνότητα χρήσης του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα  υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων ανοιγμάτων για παροχή φυσικού φωτισμού και καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου.

 

Χαλύβδινα ρολά ασφαλείας

 

Το ρολό ασφαλείας L110 καλύπτει απόλυτα όλες τις απαιτήσεις σας. Η ειδικά σχεδιασμένη διατομή του, διαθέτει ενισχυμένη νεύρωση για αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη αντοχή. Το τελευταίο προφίλ  του ρολού το οποίο εφάπτεται του εδάφους, φέρει ειδικές, πρόσθετες ενισχύσεις για μεγαλύτερη στιβαρότητα καθώς και λάστιχο PVC για μέγιστη στεγανότητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης ακριανών κλειδαριών για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.   

 

Τοποθετημένο ρολό ασφαλείας L110

 

Το Best Seller των ρολών ασφαλείας

 • Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα
 • Κλασσική επίπεδη όψη
 • Πάχος προφίλ: 0,6 / 0,8 / 1,0 / 1,2 mm (ανάλογα με τις διαστάσεις)
 • Δυνατότητα για εξαερισμό ή και φωτισμό
 • Συνδυάζεται τέλεια με το διάτρητο προφίλ L110D
 • Υψηλή ασφάλεια
 • Χαμηλό κόστος.

 

ΡΟΛΛΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

 

Διαθέσιμα χρώματα

 

Χρώματα RALΓια την βαφή των ρολών (κουρτίνα, οδηγοί, κουτιά, ταμπλάδες κλπ) σε διάφορα χρώματα RAL, με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, ισχύουν τα εξής:

Τα παρακάτω χρώματα RAL είναι διαθέσιμα με σύντομο χρόνο παράδοσης και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

1013, 5010, 6005, 7035, 7037, 9006, 9007, 9016

Τα παρακάτω χρώματα RAL είναι διαθέσιμα με κανονικό χρόνο παράδοσης και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

1003, 1007, 1015, 1019, 1021, 2004, 3000, 3002, 3020, 5002, 5003, 5005, 5009, 5012, 5015, 5017, 6002, 6007, 6009, 6011, 6018, 6026, 6029, 7001, 7011, 7015, 7021, 7022, 7024, 7032, 7036, 7038, 7040, 7044, 7047, 8007, 8014, 8028, 9001, 9002, 9005, 9010

 Είναι δυνατή η βαφή και σε άλλα χρώματα RAL, αλλά αυτό συνεπάγεται αυξημένο χρόνο παράδοσης και επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

 


 Ρολλό κλειστού τύπου από γαλβανιζέ λαμαρίνα βαμμένο

 

Η στήριξη του άξονα του ρολού στα άκρα του είναι σταθερή (ο άξονας δεν περιστρέφεται) και γίνεται επάνω σε τετράγωνα μεταλλικά εξαρτήματα που ονομάζονται "σημαίες". Η κουρτίνα του ρολού τυλίγει επάνω στα τύμπανα των ελατηρίων, η περιφέρεια των οποίων μπορεί να περιστραφεί ως προς τον σταθερό άξονα. Τα τύμπανα των ελατηρίων έχουν μέση διάρκεια ζωής 36.000 κύκλους, εδράζονται σε κουζινέτα από ειδικό πλαστικό για την μείωση των τριβών και είναι περιμετρικά επενδεδυμένα με ειδικό λάστιχο PVC, το οποίο προστατεύει την κουρτίνα του ρολού από μικροζημιές κατά το τύλιγμά της γύρω από αυτά.

 

Ρολό ασφαλείας τοποθετημένο σε τράπεζα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό κατασκευής

Γαλβανισμένος σίδηρος

Ύψος προφίλ (βήμα) (mm)

115

Αριθμός προφίλ ανά m ύψους

9

Πάχος υλικού (mm)

0.6

0.8

1.0

1.2

Βάρος (kg/m2)

8,0

10,0

12,5

15,0

Ελάχιστη διάμετρος τυλίγματος (mm)

Ø159

Ø159

Ø159

Ø159

Μέγιστο πλάτος (m)

4.50

5.00

5.50

6.00

Μέγιστο ύψος (m)

4.40

5.80

7.00

8.70

Συνεργαζόμενοι οδηγοί

4cm / 6cm / 7cm / 12cm

Δυνατότητα ηλεκτροκίνησης

Ναι

Δυνατότητα χειροκίνησης

Ναι

 

Εξαρτήματα

Τα ρολά ασφαλείας L110 αποτελούνται από ένα πλήθος εξαρτημάτων τα οποία συναρμολογούμενα μας δίνουν το τελικό προϊόν. Όλα τα επιμέρους μέρη του ρολού είναι προσεχτικά σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα ποιοτικό και μεγάλης διάρκειας προϊόν το οποίο θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Σας συμβουλέυουμε να δώσετε έμφαση στις ποιοτικές λεπτομέρειες ενός ρολού ασφαλείας και των εξαρτημάτων του, καθώς διεξάγετε την έρευνα αγοράς σας. Όλα τα μέρη των ρολών μας συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών.

Οδηγός γαλβανιζέ με λάστιχο και βουρτσάκι Σημαία οδηγού γαλβανιζέ
Οδηγός κύλισης γαλβανιζέ Σημαία οδηγού γαλβανιζέ
Κουζινέτο γαλβανιζέ στήριξης άξονα Μεντεσές γαλβανιζέ τελευταίου προφίλ
 Κουζινέτο στήριξης άξονα γαλβανιζέ  Μεντεσές τελευταίου προφίλ γαλβανιζέ
Λάστιχο μεντεσέ ρολού Γωνιά ποδιάς γαλβανιζέ τελευταίου φύλλου ρολού
Λάστιχο μεντεσέ PVC Γωνιά ποδιάς τελευταίου φύλλου γαλβανιζέ
Λάστιχο ποδιάς PVC Ακριανή κλειδαριά ασφαλείας
 Λάστιχο ποδιάς PVC Ακριανή κλειδαριά ασφαλείας
Τύμπανο άξονα ρολού με σπειροειδή ελατήρια αντιστάθμισης βάρους Πλαστικό χερούλι για χειροκίνηση
 Τύμπανο άξονα με σπειροειδή ελατήρια
αντιστάθμισης βάρους
 Πλαστικό χερούλι για χειροκίνηση
 Λάστιχο οδηγού από PVC  Ακριανό πλαστικό τελείωμα
 Λάστιχο οδηγού από PVC με βουρτσάκι
Ακριανό πλαστικό τελείωμα προφίλ

 

Εγκατάσταση και εγγύηση καλής λειτουργίας

Τα ρολά της εταιρείας μας καθώς και τα επιμέρους εξαρτήματα τους (μοτέρ, αυτοματισμοί κλπ), είναι από επώνυμους κατασκευαστές, τοποθετούνται από έμπειρα και κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία και συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών τόσο για τα μηχανικά και ηλεκτρικά παρελκόμενα όσο και για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία τους.

 

Εγκαταστάσεις ρολώνΗ σωστή εγκατάσταση φαίνεται και στις λεπτομέρειες.

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψιν σας, ότι εκτός από το ίδιο το ρολό, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η ορθή τοποθέτηση, ώστε να έχετε μία ασφαλή (το σημαντικότερο), λειτουργική, αξιόπιστη και όμορφη εγκατάσταση που θα σας ικανοποιεί για χρόνια:

Η εγκατάσταση των ρολλών από εμάς, είναι πλήρης και περιλαμβάνει οποιαδήποτε αξεσουάρ επιθυμεί ο πελάτης όπως μοτέρ ηλεκτροκίνησης, σύστημα χειροκίνησης (με αλυσίδα ή μανιβέλα), αυτοματισμούς (πχ φωτοκύτταρα, πρεσσοστάτη, τηλεχειριστήρια, μπουτόν-κλειδί, μπουτονιέρα κλπ), ταιριαστή μετώπη (ταμπλά) και κουτί καλύψεως. Για την σωστή τοποθέτηση κάνουμε, όταν αυτό απαιτείται, την κατάλληλη διαμόρφωση του ανοίγματος με στρατζαριστά ή κοιλοδοκούς (βαμμένα επίσης στο χρώμα του ρολλού) ώστε η στήριξη του ρολλού να είναι ασφαλής και σταθερή.

 

Χαλύβδινο προφίλ ρολού L110
Προφίλ επίπεδης διατομής από γαλβανιζέ λαμαρίνα L110


Οδηγός ρολού βάθους 7cm με λάστιχο και βουρτσάκι
Οδηγός ακριανός βάθους 7cm με λάστιχο και βουρτσάκι κατάλληλος για μικρά και μεσαία ανοίγματα


Οδηγός ρολού βάθους 12cm με λάστιχο και βουρτσάκι
Οδηγός ακριανός βάθους 12cm με λάστιχο και βουρτσάκι κατάλληλος για πολύ μεγάλα ανοίγματα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης με μπουτόν ACM MULTIBOX

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης με μπουτόν ACM MULTIBOX

Προ ΦΠΑ: 44,35 € Με ΦΠΑ: 55,00 €
Μοτέρ κεντρικό διπλό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 BME

Μοτέρ κεντρικό διπλό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 BME

Κανονική Τιμή: 369,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 227,42 € Με ΦΠΑ: 282,00 €

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 E

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 E

Κανονική Τιμή: 276,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 168,55 € Με ΦΠΑ: 209,00 €

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ60mm ACM UniTitan E

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ60mm ACM UniTitan E

Κανονική Τιμή: 147,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 100,00 € Με ΦΠΑ: 124,00 €

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με δέκτη για ρολά ασφαλείας Autotech R2010

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με δέκτη για ρολά ασφαλείας Autotech R2010

Κανονική Τιμή: 67,65 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 43,55 € Με ΦΠΑ: 54,00 €

Τηλεχειριστήριο 3 πλήκτρων κυλιόμενου κωδικού AUTOTECH SM50P

Τηλεχειριστήριο 3 πλήκτρων κυλιόμενου κωδικού AUTOTECH SM50P

Κανονική Τιμή: 24,60 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 14,88 € Με ΦΠΑ: 18,45 €

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας ενσύρματα (πομπός & δέκτης) DFM

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας ενσύρματα (πομπός & δέκτης) DFM

Κανονική Τιμή: 46,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 28,23 € Με ΦΠΑ: 35,00 €

Μπουτονιέρα πλαστική εσωτερικής χρήσης 3 θέσεων ACM BLK

Μπουτονιέρα πλαστική εσωτερικής χρήσης 3 θέσεων ACM BLK

Προ ΦΠΑ: 11,29 € Με ΦΠΑ: 14,00 €

Ετικέτες Προϊόντος

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.