Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Συστήματα προβολής

            Συστήματα προβολής και οπτικής επικοινωνίας  
               
            Τα συστήματα προβολής και οπτικής επικοινωνίας αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης για κάθε επιχείρηση που συναλλάσεται με κοινό. Πρόκειται για τον πιο άμεσο και αποδοτικό τρόπο με τον οποίο γίνεται γνωστό το προϊόν ή οι υπηρεσίες σας στους υποψήφιους πελάτες και αγοραστές. Από μία απλή επιτραπέζια ή επιτοίχια εντυποθήκη μέχρι έναν πίνακα ανακοινώσεων και ένα σύστημα για προβολή προϊόντων σε βιτρίνες και τοίχους. Όλα τα είδη μας έχουν ιδιαίτερα κομψή σχεδίαση και εμφάνιση ενώ είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις. Τα υλικά κατασκευής περιλαμβάνουν προφίλ αλουμινίου, μέταλλο, plexi-glass, γυαλί και ξύλο ώστε να ικανοποιούν όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Επίσης, τα συστημάτα προβολής και οπτικής επικοινωνίας αναβαθμίζουν την εικόνα του χώρου σας αφού προσδίδουν επαγγελματισμό ενώ έχουν πολυάριθμες εφαρμογές σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, super markets, γραφεία, χώρους εστίασης, πολυκαταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, εκπαιδευτικά κέντρα κλπ.  

4 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Σταντ πεζοδρομίου 1 πλευράς από αλουμίνιο για διαφημιστική προβολή

  Πτυσσόμενο διαφημιστικό σταντ δαπέδου 1 όψης από αλουμίνιο A-1S

  Κανονική Τιμή: 110,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 60,48 € Με ΦΠΑ: 75,00 €

  Σταντ δαπέδου μονής όψης από ανοδειωμένο προφίλ αλουμινίου. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, με στόχο την προώθηση των προϊόντων, υπηρεσιών και προσφορών σας. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρεμπόδιση στάθμευσης έξω από το κατάστημά σας με εκτύπωση κατάλληλης αφίσας. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό σταντ προβολής το οποίο διαθέτει στιβαρή και αντιανεμική κατασκευή. Είναι πτυσσόμενο (folding) με αποτέλεσμα να διπλώνει και να μετακινείται εύκολα ενώ μπορεί να αποθηκευτεί πίσω από πόρτες ή σε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους. Αποτελεί μία εύχρηστη διαφημιστική πρόταση με μία πλευρά που είναι δυνατή η καθημερινή αλλαγή των γραφικών. Πρόκειται για το ιδανικο συστημα προβολης αφισας για εξωτερικο χωρο πεζοδρομιου. Ιδιαίτερα δημοφιλές σε ταβέρνες, εστιατόρια, fast-food, εκθεσιακούς χώρους, ξενοδοχεία, φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη για προβολή ενός χώρου.

  Μάθετε περισσότερα
 2. Σταντ πεζοδρομίου 2 όψεων από αλουμίνιο για διαφημιστική προβολή

  Πτυσσόμενο διαφημιστικό σταντ δαπέδου 2 όψεων από αλουμίνιο A-2S

  Κανονική Τιμή: 130,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 76,61 € Με ΦΠΑ: 95,00 €

  Σταντ δαπέδου διπλής όψης από ανοδειωμένο προφίλ αλουμινίου. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, με στόχο την προώθηση των προϊόντων, υπηρεσιών και προσφορών σας. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρεμπόδιση στάθμευσης έξω από το κατάστημά σας με εκτύπωση κατάλληλης αφίσας. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό σταντ προβολής το οποίο διαθέτει στιβαρή και αντιανεμική κατασκευή. Είναι πτυσσόμενο (folding) με αποτέλεσμα να διπλώνει και να μετακινείται εύκολα ενώ μπορεί να αποθηκευτεί πίσω από πόρτες ή σε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους. Αποτελεί μία εύχρηστη διαφημιστική πρόταση με δύο πλευρές που είναι δυνατή η καθημερινή αλλαγή των γραφικών. Πρόκειται για το ιδανικο συστημα προβολης αφισας για εξωτερικο χωρο πεζοδρομιου. Ιδιαίτερα δημοφιλές σε ταβέρνες, εστιατόρια, fast-food, εκθεσιακούς χώρους, ξενοδοχεία, φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη για προβολή ενός χώρου.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Σταντ δαπέδου μαυροπίνακας διπλής όψης 60x80

  Σταντ δαπέδου μαυροπίνακας κιμωλίας σε σχήμα "Λ" διπλής όψης με διαστάσεις 60x80cm WA-2S

  Κανονική Τιμή: 150,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 100,00 € Με ΦΠΑ: 124,00 €

  Επιδαπέδιο σταντ μαυροπίνακας διαστάσεων 60x80cm. Δυνατότητα γραφής με μαρκαδόρο νερού ή κιμωλία που σβήνει εύκολα. Μάθετε περισσότερα
 4. Επιτοίχιος πίνακας ανακοινώσεων με πόρτα και κλειδαριά

  Πίνακας ανακοινώσεων τοίχου 59x76cm από ανοδιωμένο αλουμίνιο με κλειδαριά PAT-4A4

  Προ ΦΠΑ: 176,61 € Με ΦΠΑ: 219,00 €

  Πίνακας ανακοινώσεων για ανάρτηση εντύπων με μαγνήτες ή πινέζες κατασκευασμένος από προφίλ ανοδιωμένου αλουμινίου διαστάσεων 59cm x 76cm χωρητικότητας 4 x Α4. Ο πίνακας διαθέτει διάφανη πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας και μπορεί να στερεωθεί με παρεβύσματα σε επίπεδη επιφάνεια (τοίχο) σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη.

  Μάθετε περισσότερα

4 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση