Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Χαλύβδινο ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος κοίλης διατομής L80

Χαλύβδινο ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος κοίλης διατομής L80

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διαθεσιμότητα: καλέστε μας

Προ ΦΠΑ: 0,00 € Με ΦΠΑ: 0,00 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Πρόκειται για ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο κυρίως για την κάλυψη μεσαίων και μεγάλων βιομηχανικών ανοιγμάτων. Ειναι ιδανικό για γκαράζ, βιομηχανίες, αποθήκες και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα κυρτής διατομής, το πάχος της οποίας κυμαίνεται από 0,6mm έως 1,0mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Είναι κατάλληλο επίσης σε περιπτώσεις όπου υπάρχει υψηλή ανεμοπίεση στο χώρο που θα τοποθετηθεί το ρολό. Βάφεται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωϊα. Μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό. Επειδή τα ρολά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σας ανοίγματος παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105550219 για να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας.

Bookmark and Share

Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80
 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80
 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80
 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80
 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80
 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80
 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80
 • Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80

Λεπτομέρειες

Ρολό ασφαλείας κατάλληλο για την κάλυψη μεσαίων και μεγαλών ανοιγμάτων

Το χαλύβδινο ρολό ασφαλείας τύπου L80 αποτελεί το πιο δημοφιλές προϊόν στην κατηγορία ρολών κλειστού τύπου για την κάλυψη μεσαίων και μεγάλων βιομηχανικών ανοιγμάτων. Συγκεκριμένα το μέγιστο πλάτος του ρολού μπορεί να φτάσει τα 6 μέτρα και το ύψος του τα 7 μέτρα. Είναι κατάλληλο για ευρύ φάσμα εφαρμογών, μεταξύ άλλων: βιομηχανίες, αποθήκες, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και γκαράζ αυτοκινήτων. Κατασκευάζεται από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους από 0,6mm έως 1,0mm ανάλογα με τις ανάγκες σας σε αντοχή και ασφάλεια. Έχει μοντέρνα κοίλη διατομή για μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία. Στη συνέχεια βάφεται σε ειδικό φούρνο με ηλεκτροστατική πολυεστερική πούδρα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL. Η λειτουργία του ρολού γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα σε συνδυασμό με κατάλληλους μηχανισμούς κίνησης ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης του ρολού.

 

Ρολλό βιομηχανικού τύπου

 

Xαρακτηριστικά ρολού L80

Η "κουρτίνα" του ρολού κατασκευάζεται από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας υψηλής ποιότητας και αντοχής, κοίλης διατομής, τα οποία αφού διαμορφωθούν κατάλληλα σε ραουλιέρα συναρμολογούνται μεταξύ τους χάρη στις απολήξεις στα άκρα τους, σχηματίζοντας με αυτό τον τρόπο μία ενιαία μεταλλική επιφάνεια. Το τελικό προϊόν αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: Άξονα με ελατήρια αντιστάθμισης βάρους, κουρτίνα (ψάθα), οδηγούς με λάστιχο και βουρτσάκι και προαιρετικά κουτί κάλυψης του κύκλου περιέλιξης του ρολού και του μηχανισμού.

Το ρολό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς κύλισης, οι οποίοι είναι δυνατό να φέρουν στις άκρες τους λάστιχο και βουρτσάκι. Το προφιλ L80 φέρει ειδικά βελτιστοποιημένη διατομή και ενισχύσεις σε καίρια σημεία για μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αθόρυβη λειτουργία. Το προφίλ του ρολλού που εφάπτεται στο έδαφος είναι ειδικά ενισχυμένο και στιβαρό για μεγαλύτερη προστασία, και ενσωματώνει λάστιχο για καλύτερη εφαρμογή και στεγανότητα του χώρου σας. Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό του L80 είναι η ικανότητα του να φέρει κλειδαριά μεγιστοποιώντας την ασφάλεια του χώρου σας.

 
 Ρολλό χαλύβδινο βιομηχανικού τύπου

 

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Τα ρολά μπορούν να βαφούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, που, πέρα από την αισθητική, βελτιώνει την αντοχή τους στη διάβρωση.
 • Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μοτέρ και τηλεχειρισμό.
 • Στα ηλεκτροκίνητα ρολά, συνήθως εγκαθίστανται και διάφοροι αυτοματισμοί ή παρελκόμενα που αυξάνουν την ασφάλεια (φωτοκύτταρα ασφαλείας, πρεσσοστάτες, μηχανισμοί αποσύμπλεξης για χειροκίνηση σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος) και την ευκολία χρήσης (ασύρματος τηλεχειρισμός ή τηλεχειρισμός με ενσύρματη μπουτονιέρα). Το τι συνδυασμός χρειάζεται κάθε φορά, εξαρτάται από τις συνθήκες λειτουργίας και τη χρήση του ρολού.
 • Το τελευταίο προφίλ του ρολού (κατωκάσι ή ποδιά) είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο με γωνιά για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού.
 • Τα χαλύβδινα ρολά τύπου εφοδιάζονται προαιρετικά με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,25 mm βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.
 • Εάν στο επάνω μέρος του ανοίγματος δεν υπάρχει δοκάρι (κρέμαση) για να τυλίξει το ρολό πίσω από αυτό τότε χρειάζεται ένας ταμπλάς κάλυψης, βαμμένος στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

 

Ρολλό χαλύβδινο βιομηχανικού τύπου

 

Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί με κουτί κάλυψης του μηχανισμού το οποίο φέρει διακοσμητικές σκωτίες (αυλακώσεις) στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία του μπορεί να είναι είται χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη (τηλεχειριζόμενη), ανάλογα με τις απαιτήσεις και την συχνότητα χρήσης του πελάτη.

 

Χαλύβδινο προφίλ ρολού κοίλης διατομής L80

 

Το ρολό ασφαλείας L80 καλύπτει απόλυτα όλες τις απαιτήσεις σας. Η ειδικά σχεδιασμένη κοίλη διατομή του, διαθέτει ενισχυμένη νεύρωση για αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη αντοχή. Το τελευταίο προφίλ  του ρολού το οποίο εφάπτεται του εδάφους, φέρει ειδικές, πρόσθετες ενισχύσεις για μεγαλύτερη στιβαρότητα καθώς και λάστιχο PVC για μέγιστη στεγανότητα. Εάν συνδυαστεί με αγκύρια στους οδηγούς αποτελεί την ιδανική επιλογή για τοποθεσίες στις οποίες επικρατεί υψηλή ανεμοπίεση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης ακριανών κλειδαριών για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.   

 

Ρολλό χαλύβδινο βιομηχανικού τύπου

 

Το Best Seller των βιομηχανικών ρολών ασφαλείας

 • Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα
 • Μοντέρνα κυματοειδής όψη
 • Πάχη υλικού: 0,6 / 0,8 / 1,0mm και σε ειδική ζήτηση 1.2 mm
 • Μεγάλο σχετικά βάρος και πολύ στιβαρό
 • Μέγιστη αντοχή στην ανεμοπίεση
 • Σχετικά μεγάλο πλήθος ελατηρίων και μεγάλης ισχύος μηχανισμοί κίνησης.
 • Μικρή διάμετρος περιέλιξης
 • Αισθητική σύμφωνα με τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις
 • Δυνατότητα εξαερισμού σε συνδυασμό με το L80D

 

Ρολλό χαλύβδινο βιομηχανικού τύπου

 

Διαθέσιμα χρώματα

 

Χρώματα RALΓια την βαφή των ρολών (κουρτίνα, οδηγοί, κουτιά, ταμπλάδες κλπ) σε διάφορα χρώματα RAL, με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, ισχύουν τα εξής:

Τα παρακάτω χρώματα RAL είναι διαθέσιμα με σύντομο χρόνο παράδοσης και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

1013, 5010, 6005, 7035, 7037, 9006, 9007, 9016

Τα παρακάτω χρώματα RAL είναι διαθέσιμα με κανονικό χρόνο παράδοσης και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

1003, 1007, 1015, 1019, 1021, 2004, 3000, 3002, 3020, 5002, 5003, 5005, 5009, 5012, 5015, 5017, 6002, 6007, 6009, 6011, 6018, 6026, 6029, 7001, 7011, 7015, 7021, 7022, 7024, 7032, 7036, 7038, 7040, 7044, 7047, 8007, 8014, 8028, 9001, 9002, 9005, 9010

 Είναι δυνατή η βαφή και σε άλλα χρώματα RAL, αλλά αυτό συνεπάγεται αυξημένο χρόνο παράδοσης και επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

 

Μέρη ρολού ασφαλείας με ηλεκτρικό κεντρικό μοτέρ


 Μέρη ενός ρολού ασφαλείας με κεντρικό μοτέρ

 

 

Η στήριξη του άξονα του ρολού στα άκρα του είναι σταθερή (ο άξονας δεν περιστρέφεται) και γίνεται επάνω σε τετράγωνα μεταλλικά εξαρτήματα που ονομάζονται "σημαίες". Η κουρτίνα του ρολού τυλίγει επάνω στα τύμπανα των ελατηρίων, η περιφέρεια των οποίων μπορεί να περιστραφεί ως προς τον σταθερό άξονα. Τα τύμπανα των ελατηρίων έχουν μέση διάρκεια ζωής 36.000 κύκλους, εδράζονται σε κουζινέτα από ειδικό πλαστικό για την μείωση των τριβών και είναι περιμετρικά επενδεδυμένα με ειδικό λάστιχο PVC, το οποίο προστατεύει την κουρτίνα του ρολού από μικροζημιές κατά το τύλιγμά της γύρω από αυτά.

Σχέδιο ενός ρολού ασφαλείας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό κατασκευής

Γαλβανισμένος σίδηρος

Ύψος προφίλ (βήμα) (mm)

76

Αριθμός προφίλ ανά m ύψους

13

Πάχος υλικού (mm)

0.6

0.8

1.0

Βάρος (kg/m2)

8,5

11,0

14,0

Ελάχιστη διάμετρος τυλίγματος (mm)

Ø76

Ø76

Ø76

Μέγιστο πλάτος (m)

5.00

5.50

6.00

Μέγιστο ύψος (m)

4.40

5.80

7.00

Συνεργαζόμενοι οδηγοί

7cm, 12cm

Δυνατότητα ηλεκτροκίνησης

Ναι

Δυνατότητα χειροκίνησης

Ναι

Συνεργαζόμενα αξεσουάρ

Κατώτατο φύλλο: Ποδιά Π110

 

Εξαρτήματα

Τα χαλύβδινα ρολά ασφαλείας L80 αποτελούνται από ένα πλήθος εξαρτημάτων τα οποία συναρμολογούμενα μας δίνουν το τελικό προϊόν. Όλα τα επιμέρους μέρη του ρολού είναι προσεχτικά σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα ποιοτικό και μεγάλης διάρκειας προϊόν το οποίο θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Σας συμβουλέυουμε να δώσετε έμφαση στις ποιοτικές λεπτομέρειες ενός ρολού ασφαλείας και των εξαρτημάτων του, καθώς διεξάγετε την έρευνα αγοράς σας. Όλα τα μέρη των ρολών μας συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών.

Οδηγός γαλβανιζέ με λάστιχο και βουρτσάκι Σημαία οδηγού γαλβανιζέ
Οδηγός κύλισης γαλβανιζέ Σημαία οδηγού γαλβανιζέ
Κουζινέτο γαλβανιζέ στήριξης άξονα Μεντεσές γαλβανιζέ τελευταίου προφίλ
 Κουζινέτο στήριξης άξονα γαλβανιζέ  Μεντεσές τελευταίου προφίλ γαλβανιζέ
Λάστιχο μεντεσέ ρολού Γωνιά ποδιάς γαλβανιζέ τελευταίου φύλλου ρολού
Αγκύριο για προστασία από ανεμοπίεση
Γωνιά ποδιάς τελευταίου φύλλου γαλβανιζέ
Λάστιχο ποδιάς PVC Ακριανή κλειδαριά ασφαλείας
 Λάστιχο ποδιάς PVC Ακριανή κλειδαριά ασφαλείας
Τύμπανο άξονα ρολού με σπειροειδή ελατήρια αντιστάθμισης βάρους Πλαστικό χερούλι για χειροκίνηση
 Τύμπανο άξονα με σπειροειδή ελατήρια
αντιστάθμισης βάρους
 Πλαστικό χερούλι για χειροκίνηση
 Λάστιχο οδηγού από PVC  Λάστιχο μεντεσέ ρολού
 Λάστιχο οδηγού από PVC με βουρτσάκι
Ακριανό πλαστικό τελείωμα

 

Εγκατάσταση και εγγύηση καλής λειτουργίας

Τα ρολά της εταιρείας μας καθώς και τα επιμέρους εξαρτήματα τους (μοτέρ, αυτοματισμοί κλπ), είναι από επώνυμους κατασκευαστές, τοποθετούνται από έμπειρα και κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία και συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών τόσο για τα μηχανικά και ηλεκτρικά παρελκόμενα όσο και για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία τους.

 

Εγκαταστάσεις ρολώνΗ σωστή εγκατάσταση φαίνεται και στις λεπτομέρειες.

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψιν σας, ότι εκτός από το ίδιο το ρολό, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η ορθή τοποθέτηση, ώστε να έχετε μία ασφαλή (το σημαντικότερο), λειτουργική, αξιόπιστη και όμορφη εγκατάσταση που θα σας ικανοποιεί για χρόνια:

Η εγκατάσταση των ρολλών από εμάς, είναι πλήρης και περιλαμβάνει οποιαδήποτε αξεσουάρ επιθυμεί ο πελάτης όπως μοτέρ ηλεκτροκίνησης, σύστημα χειροκίνησης (με αλυσίδα ή μανιβέλα), αυτοματισμούς (πχ φωτοκύτταρα, πρεσσοστάτη, τηλεχειριστήρια, μπουτόν-κλειδί, μπουτονιέρα κλπ), ταιριαστή μετώπη (ταμπλά) και κουτί καλύψεως. Για την σωστή τοποθέτηση κάνουμε, όταν αυτό απαιτείται, την κατάλληλη διαμόρφωση του ανοίγματος με στρατζαριστά ή κοιλοδοκούς (βαμμένα επίσης στο χρώμα του ρολλού) ώστε η στήριξη του ρολλού να είναι ασφαλής και σταθερή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με δέκτη για ρολά ασφαλείας Autotech R2010

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με δέκτη για ρολά ασφαλείας Autotech R2010

Κανονική Τιμή: 67,65 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 43,55 € Με ΦΠΑ: 54,00 €

Τηλεχειριστήριο 3 πλήκτρων κυλιόμενου κωδικού AUTOTECH SM50P

Τηλεχειριστήριο 3 πλήκτρων κυλιόμενου κωδικού AUTOTECH SM50P

Κανονική Τιμή: 24,60 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 14,88 € Με ΦΠΑ: 18,45 €

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας ενσύρματα (πομπός & δέκτης) DFM

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας ενσύρματα (πομπός & δέκτης) DFM

Κανονική Τιμή: 46,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 28,23 € Με ΦΠΑ: 35,00 €

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ60mm ACM UniTitan E

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ60mm ACM UniTitan E

Κανονική Τιμή: 147,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 100,00 € Με ΦΠΑ: 124,00 €

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 E

Μοτέρ κεντρικό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 E

Κανονική Τιμή: 276,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 168,55 € Με ΦΠΑ: 209,00 €

Μοτέρ κεντρικό διπλό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 BME

Μοτέρ κεντρικό διπλό για ρολά με άξονα Φ76mm ACM Titan 240/76 BME

Κανονική Τιμή: 369,00 €

Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 227,42 € Με ΦΠΑ: 282,00 €

Μπουτονιέρα πλαστική εσωτερικής χρήσης 3 θέσεων ACM BLK

Μπουτονιέρα πλαστική εσωτερικής χρήσης 3 θέσεων ACM BLK

Προ ΦΠΑ: 11,29 € Με ΦΠΑ: 14,00 €
Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης με μπουτόν ACM MULTIBOX

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης με μπουτόν ACM MULTIBOX

Προ ΦΠΑ: 44,35 € Με ΦΠΑ: 55,00 €

Ετικέτες Προϊόντος

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.