Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Ρολά - Γκαραζόπορτες

            Ρολλά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες  
               
            H εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγαλή εμπειρία στον τομέα της κάλυψης δομικών ανοιγμάτων και περιμετρικής προστασίας με μεταλλικά ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες όλων των τύπων. Συγκεκριμένα μπορεί να σας προμηθεύσει οικιακά τηλεχειριζόμενα ρολά τύπου γκαραζόπορτας, χαλύβδινα ρολά ασφαλείας ανοιχτού τύπου για καταστήματα (διάτρητα & δικτυωτά), μονοκόμματες ή πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής καθώς και βιομηχανικού τύπου ρολά για την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Παράλληλα διαθέτουμε μία μεγαλη ποικιλία σε μηχανισμούς για την αυτοματοποίηση ρολών και βιομηχανικών θυρών καθώς και πλήρη γκάμα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών. Αναλαμβάνουμε μικρά ή μεγάλα έργα από την αρχή της μελέτης και λήψης κατασκευαστικών μέτρων έως την τελική φάση εγκατάστασης και συντήρησης. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν ιδιαίτερα προσιτές τιμές με υψηλή ποιότητα κατασκευής ενώ συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 3 ετών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη. Τοποθετημένα έργα μας θα βρείτε σε γνωστές τράπεζες, εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια αλλά και μικρά καταστήματα και οικίες σε όλη την Ελλάδα. Στις σελίδες μας θα βρείτε πολύ αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες για τα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες, ωστόσο μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2105550219 για να επιλέξουμε μαζί την πιο οικονομική και βέλτιστη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.  

4 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Δικτυωτά ρολλά ασφαλείας

  Χαλύβδινα δικτυωτά ρολά ασφαλείας NET-SML

  Προ ΦΠΑ: 0,00 € Με ΦΠΑ: 0,00 €

  Δικτυωτά ρολά ασφαλείας κατασκευασμένα από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου κατάλληλα κυρίως για βιτρίνες καταστημάτων. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη ρόμβων (μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μάτι) ώστε να καλύπτουν όλες τις αρχιτεκτονικές ανάγκες του χώρου σας. Βάφονται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας και μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό. Επειδή τα ρολά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σας ανοίγματος παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105550219 για να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας.

  Μάθετε περισσότερα
 2. Ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110

  Χαλύβδινο ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110

  Προ ΦΠΑ: 0,00 € Με ΦΠΑ: 0,00 €

  Πρόκειται για ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο για γκαράζ, βιομηχανίες και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα επίπεδης διατομής, το πάχος της οποίας κυμαίνεται από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Βάφεται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωϊα. Μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό. Επειδή τα ρολά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σας ανοίγματος παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105550219 για να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Ρολλό ασφαλείας από χαλύβδινο προφίλ κοίλης διατομής L80

  Χαλύβδινο ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος κοίλης διατομής L80

  Προ ΦΠΑ: 0,00 € Με ΦΠΑ: 0,00 €

  Πρόκειται για ρολό κλειστού τύπου, κατάλληλο κυρίως για την κάλυψη μεσαίων και μεγάλων βιομηχανικών ανοιγμάτων. Ειναι ιδανικό για γκαράζ, βιομηχανίες, αποθήκες και καταστήματα. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα κυρτής διατομής, το πάχος της οποίας κυμαίνεται από 0,6mm έως 1,0mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Είναι κατάλληλο επίσης σε περιπτώσεις όπου υπάρχει υψηλή ανεμοπίεση στο χώρο που θα τοποθετηθεί το ρολό. Βάφεται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωϊα. Μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό. Επειδή τα ρολά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σας ανοίγματος παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105550219 για να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας.

  Μάθετε περισσότερα
 4. Διάτρητο ρολό ασφαλείας από γαλβανιζέ λαμαρίνα

  Διάτρητο χαλύβδινο ρολό ασφαλείας μονού τοιχώματος επίπεδης διατομής L110D

  Προ ΦΠΑ: 0,00 € Με ΦΠΑ: 0,00 €

  Πρόκειται για ρολό ανοιχτού τύπου, κατάλληλο κυρίως για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Εξαιτίας της πυκνής διάτρησης το ρολό συνδυάζει την μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη (ατσαλο)λαμαρίνα επίπεδης διατομής η οποία υπόκειται σε πυκνή διάτρηση από ειδικό μηχάνημα, το πάχος της οποίας κυμαίνεται από 1,0mm έως 1,2mm, ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Βάφεται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωϊα. Μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό. Επειδή τα ρολά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σας ανοίγματος παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105550219 για να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας.

  Μάθετε περισσότερα

4 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση