Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Μεταλλικά ράφια dexion

            Ράφια μεταλλικά τύπου dexion  
               
            Ράφια μεταλλικά τύπου dexion κατάλληλα για αποθηκευτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Είναι ιδανικά για αρχειοθέτηση φακέλων, χαρτοκιβωτίων και άλλων αντικειμένων. Προσαρμόζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σε οποιοδήποτε χώρο. Τα ράφια dexion είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη ενώ συναρμολογούνται πολύ γρήγορα και εύκολα από εσάς τους ίδιους με απλά εργαλεία. Αποτελούν ιδανική επιλογή σε περιπτώσεις όπου απαιτείται εξοικονόμηση χώρου καθώς με την τοποθέτησή τους επιτυγχάνεται μέγιστη αξιοποίηση της αποθηκευτικής επιφάνειας. Η πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση αποθήκευσης και οργάνωσης εμπορευμάτων.  

8 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 92cm μήκος x 30cm βάθος x 200cm ύψος DEX-9230

  Κανονική Τιμή: 99,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 63,71 € Με ΦΠΑ: 79,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το block έχει μήκος 92cm, πλάτος 30cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας!

  Μάθετε περισσότερα
 2. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 122cm μήκος x 30cm βάθος x 200cm ύψος DEX-12230

  Κανονική Τιμή: 119,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 79,84 € Με ΦΠΑ: 99,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον (DEXION) κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα (block) έχει μήκος 122cm, βάθος 30cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Όλα τα υλικά, εκτός από τις βίδες που είναι γαλβανιζέ, είναι βαμμένα σε χρώμα γκρι. Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας! Κατάλληλο για γκαράζ, αποθήκες σπιτιών, γραφείων, καταστημάων κλπ.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 92cm μήκος x 38cm βάθος x 200cm ύψος DEX-9238

  Κανονική Τιμή: 109,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 71,77 € Με ΦΠΑ: 89,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον (DEXION) κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα (block) έχει μήκος 92cm, βάθος 38cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Όλα τα υλικά, εκτός από τις βίδες που είναι γαλβανιζέ, είναι βαμμένα σε χρώμα γκρι. Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας! Κατάλληλο για γκαράζ, αποθήκες σπιτιών, γραφείων, καταστημάων κλπ.

  Μάθετε περισσότερα
 4. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 122cm μήκος x 38cm βάθος x 200cm ύψος DEX-12238

  Κανονική Τιμή: 129,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 87,90 € Με ΦΠΑ: 109,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον (DEXION) κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα (block) έχει μήκος 122cm, βάθος 38cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Όλα τα υλικά, εκτός από τις βίδες που είναι γαλβανιζέ, είναι βαμμένα σε χρώμα γκρι. Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας! Κατάλληλο για γκαράζ, αποθήκες σπιτιών, γραφείων, καταστημάων κλπ.

  Μάθετε περισσότερα
 5. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 92cm μήκος x 46cm βάθος x 200cm ύψος DEX-9246

  Κανονική Τιμή: 119,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 79,84 € Με ΦΠΑ: 99,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον (DEXION) κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα (block) έχει μήκος 92cm, βάθος 46cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Όλα τα υλικά, εκτός από τις βίδες που είναι γαλβανιζέ, είναι βαμμένα σε χρώμα γκρι. Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας! Κατάλληλο για γκαράζ, αποθήκες σπιτιών, γραφείων, καταστημάων κλπ.

  Μάθετε περισσότερα
 6. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 122cm μήκος x 46cm βάθος x 200cm ύψος DEX-12246

  Κανονική Τιμή: 139,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 95,97 € Με ΦΠΑ: 119,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον (DEXION) κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα (block) έχει μήκος 122cm, βάθος 46cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Όλα τα υλικά, εκτός από τις βίδες που είναι γαλβανιζέ, είναι βαμμένα σε χρώμα γκρι. Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας! Κατάλληλο για γκαράζ, αποθήκες σπιτιών, γραφείων, καταστημάων κλπ.

  Μάθετε περισσότερα
 7. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 92cm μήκος x 61cm βάθος x 200cm ύψος DEX-9261

  Κανονική Τιμή: 149,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 104,03 € Με ΦΠΑ: 129,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον (DEXION) κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα (block) έχει μήκος 92cm, βάθος 61cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Όλα τα υλικά, εκτός από τις βίδες που είναι γαλβανιζέ, είναι βαμμένα σε χρώμα γκρι. Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας! Κατάλληλο για γκαράζ, αποθήκες σπιτιών, γραφείων, καταστημάων κλπ.

  Μάθετε περισσότερα
 8. Ράφια dexion

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου DEXION 122cm μήκος x 61cm βάθος x 200cm ύψος DEX-12261

  Κανονική Τιμή: 169,00 €

  Ειδική Τιμή: Προ ΦΠΑ: 120,16 € Με ΦΠΑ: 149,00 €

  Μεταλλικό σύστημα 5 ραφιών τύπου ντέξιον (DEXION) κατάλληλο για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους. Το σύστημα (block) έχει μήκος 122cm, βάθος 61cm και ύψος 200cm. Διατίθεται σε μορφή σετ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως διάτρητους γωνιακούς ορθοστάτες, μεταλλικά κομβοελάσματα, επίπεδα ράφια, πλαστικά πέλματα και υλικά συναρμολόγησης (βίδες & παξιμάδια). Όλα τα υλικά, εκτός από τις βίδες που είναι γαλβανιζέ, είναι βαμμένα σε χρώμα γκρι. Πρόκειται για ένα οικονομικό σύστημα αποθήκευσης εμπορευμάτων το οποίο συναρμολογείται πολύ εύκολα και γρήγορα. Λύστε οριστικά το πρόβλημα αποθήκευσης και οργάνωσης αντικειμένων με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας! Κατάλληλο για γκαράζ, αποθήκες σπιτιών, γραφείων, καταστημάων κλπ.

  Μάθετε περισσότερα

8 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση