Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Εγγραφή στο RSS Feed

Εξοπλισμός κτιρίων

            Εξοπλισμός κτιρίων  
               
            Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται διάφορα είδη για τον εξοπλισμό κτιρίων τα οποία είναι κατάλληλα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Συγκεκριμένα θα βρείτε τα νέα προστατευτικά FingerStop καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων προϊόντων.  

Είδη 21 εώς 30 από 93 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
  1. Κολονάκια οριοθέτησης με ταινία

    Κολωνάκι οριοθέτησης ασημί (inox) ύψους 91cm με μαύρο ιμάντα 2m SBL-200

    Κανονική Τιμή: 56,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 37,10 € Με ΦΠΑ: 46,00 €

    Κολωνάκι οριοθέτησης ασημί χρώματος με μαύρο ιμάντα μήκους 2 μέτρων συνολικού ύψους 91 εκατοστών. Είναι κατάλληλο για οριοθέτηση χώρων και κατεύθυνση κοινού σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Διαθέτει βαριά βάση, μηχανισμό περιέλιξης και επαναφοράς του ιμάντα.

    Μάθετε περισσότερα
  2. Διαχωριστικό κολονάκι με μπλε ιμάντα

    Κολωνάκι οριοθέτησης μαύρο (mat) ύψους 91cm με μπλε ιμάντα 2m BB-200

    Κανονική Τιμή: 46,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 31,45 € Με ΦΠΑ: 39,00 €

    Κολωνάκι οριοθέτησης μαύρου χρώματος με μπλε ιμάντα μήκους 2 μέτρων συνολικού ύψους 91 εκατοστών. Είναι κατάλληλο για οριοθέτηση χώρων και κατεύθυνση κοινού σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Διαθέτει βαριά βάση, μηχανισμό περιέλιξης και επαναφοράς του ιμάντα.

    Μάθετε περισσότερα
  3. Διαχωριστικό κολονάκι με κόκκινο ιμάντα

    Κολωνάκι οριοθέτησης μαύρο (mat) ύψους 91cm με κόκκινο ιμάντα 2m BR-200

    Κανονική Τιμή: 46,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 31,45 € Με ΦΠΑ: 39,00 €

    Κολωνάκι οριοθέτησης μαύρου χρώματος με κόκκινο ιμάντα μήκους 2 μέτρων συνολικού ύψους 91 εκατοστών. Είναι κατάλληλο για οριοθέτηση χώρων και κατεύθυνση κοινού σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Διαθέτει βαριά βάση, μηχανισμό περιέλιξης και επαναφοράς του ιμάντα.

    Μάθετε περισσότερα
  4. Διαχωριστικό κολονάκι με μαύρο ιμάντα

    Κολωνάκι οριοθέτησης μαύρο (mat) ύψους 91cm με μαύρο ιμάντα 2m BBL-200

    Κανονική Τιμή: 46,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 31,45 € Με ΦΠΑ: 39,00 €

    Κολωνάκι οριοθέτησης μαύρου χρώματος με μαύρο ιμάντα μήκους 2 μέτρων συνολικού ύψους 91 εκατοστών. Είναι κατάλληλο για οριοθέτηση χώρων και κατεύθυνση κοινού σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Διαθέτει βαριά βάση, μηχανισμό περιέλιξης και επαναφοράς του ιμάντα.

    Μάθετε περισσότερα
  5. Μηχανισμός εκτεινόμενου ιμάντα με βάση τοίχου

    Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μπλε χρώμα μήκους 2m με ασημί μεταλλικό κέλυφος inox WSB-200

    Χωρίς ΦΠΑ: 24,19 € Με ΦΠΑ: 30,00 €

    Μηχανισμός περιέλιξης και επαναφοράς ιμάντα με βάση για στήριξη σε τοίχο. Ο ιμάντας είναι μπλε χρώματος από πολυεστερικό ύφασμα και έχει μήκος δύο μέτρα. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει υλικά στερέωσης και πλαστικά άγκυστρα για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά.

    Μάθετε περισσότερα
  6. Wall Stopper με μαλυρο ιμάντα 5m και μαύρο πλαστικό κέλυφος από ABS

    Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μαύρο χρώμα μήκους 5m με μαύρο πλαστικό κέλυφος WBBL-500

    Κανονική Τιμή: 59,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 36,29 € Με ΦΠΑ: 45,00 €

    Νέο Wall Stopper με μαύρο ιμάντα και μαύρο κέλυφος. Το μοναδικό της αγοράς με μήκος ταινίας έως 5 μέτρα! Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος ABS ενώ εσωτερικά διαθέτει μηχανισμό περιέλιξης με πολυεστερικό ιμάντα και ελατήριο επαναφοράς. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει δηλαδή υλικά στερέωσης και πλαστικό άγκυστρο (υποδοχέα) για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά του τοίχου. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε ταμεία (cashiers) και γενικά σε τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να τοποθετηθούν κολωνάκια οριοθέτησης. Η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά.

    Μάθετε περισσότερα
  7. http://www.nextsystems.eu/eksoplismos-ktiriwn/diaxwristika-kolwnakia-me-imada-kai-kordoni/ekteinomenos-imadas-toixou-kokkinou-xrwmatos-mhkous-2m-wsr-200.html

    Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε κόκκινο χρώμα μήκους 2m με ασημί μεταλλικό κέλυφος inox WSR-200

    Χωρίς ΦΠΑ: 24,19 € Με ΦΠΑ: 30,00 €

    Μηχανισμός περιέλιξης και επαναφοράς ιμάντα με βάση για στήριξη σε τοίχο. Ο ιμάντας είναι κόκκινου χρώματος από πολυεστερικό ύφασμα και έχει μήκος δύο μέτρα. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει υλικά στερέωσης και πλαστικά άγκυστρα για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά.

    Μάθετε περισσότερα
  8. Wall Stopper με κόκκινο ιμάντα 5m και μαύρο πλαστικό κέλυφος από ABS

    Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε κόκκινο χρώμα μήκους 5m με μαύρο πλαστικό κέλυφος WBR-500

    Κανονική Τιμή: 59,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 36,29 € Με ΦΠΑ: 45,00 €

    Νέο Wall Stopper με κόκκινο ιμάντα και μαύρο κέλυφος. Το μοναδικό της αγοράς με μήκος ταινίας έως 5 μέτρα! Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος ABS ενώ εσωτερικά διαθέτει μηχανισμό περιέλιξης με πολυεστερικό ιμάντα και ελατήριο επαναφοράς. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει δηλαδή υλικά στερέωσης και πλαστικό άγκυστρο (υποδοχέα) για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά του τοίχου. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε ταμεία (cashiers) και γενικά σε τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να τοποθετηθούν κολωνάκια οριοθέτησης. Η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά.

    Μάθετε περισσότερα
  9. Μηχανισμός περιέλιξης ιμάντα για τοίχο

    Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μαύρο χρώμα μήκους 2m με ασημί μεταλλικό κέλυφος inox WSBL-200

    Χωρίς ΦΠΑ: 24,19 € Με ΦΠΑ: 30,00 €

    Μηχανισμός περιέλιξης και επαναφοράς ιμάντα με βάση για στήριξη σε τοίχο. Ο ιμάντας είναι μαύρου χρώματος από πολυεστερικό ύφασμα και έχει μήκος δύο μέτρα. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει υλικά στερέωσης και πλαστικά άγκυστρα για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά.

    Μάθετε περισσότερα
  10. Wall Stopper με μπλε ιμάντα 5m και μαύρο πλαστικό κέλυφος από ABS

    Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μπλε χρώμα μήκους 5m με μαύρο πλαστικό κέλυφος WBB-500

    Κανονική Τιμή: 59,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 36,29 € Με ΦΠΑ: 45,00 €

    Νέο Wall Stopper με μπλε ιμάντα και μαύρο κέλυφος. Το μοναδικό της αγοράς με μήκος ταινίας έως 5 μέτρα! Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος ABS ενώ εσωτερικά διαθέτει μηχανισμό περιέλιξης με πολυεστερικό ιμάντα και ελατήριο επαναφοράς. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει δηλαδή υλικά στερέωσης και πλαστικό άγκυστρο (υποδοχέα) για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά του τοίχου. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε ταμεία (cashiers) και γενικά σε τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να τοποθετηθούν κολωνάκια οριοθέτησης. Η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά.

    Μάθετε περισσότερα

Είδη 21 εώς 30 από 93 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση