Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Εγγραφή στο RSS Feed

Εξοπλισμός κτιρίων

            Εξοπλισμός κτιρίων  
               
            Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται διάφορα είδη για τον εξοπλισμό κτιρίων τα οποία είναι κατάλληλα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Συγκεκριμένα θα βρείτε τα νέα προστατευτικά FingerStop καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων προϊόντων.  

Είδη 11 εώς 20 από 93 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
  1. Προστατευτικό δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP

    Προστατευτικό σύστημα δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP 110° ύψους 180cm

    Χωρίς ΦΠΑ: 31,45 € Με ΦΠΑ: 39,00 €

    Το νέο σύστημα προστασίας δαχτύλων FINGERSTOP 110ο αποτελείται από 2 ειδικά διαμορφωμένες πλαστικές κυρτές λωρίδες συνολικού μήκους 1,8m η κάθεμία. Τοποθετείται σε ανοιγόμενες εσωτερικές πόρτες οι οποίες ανοίγουν έως 110 μοίρες, προστατεύοντας τα δάχτυλα των παιδιών από τραυματισμό στην περιοχή που δημιουργείται το διάκενο από την πλευρά των μεντεσέδων, εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σπίτια καθώς προστατεύει τα δάχτυλα των χεριών τους από πιθανό εγκλωβισμό.

    Μάθετε περισσότερα
  2. Προστατευτικό δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP

    Προστατευτικό σύστημα δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP 180° ύψους 180cm

    Κανονική Τιμή: 79,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 54,84 € Με ΦΠΑ: 68,00 €

    Το νέο επαγγελματικό σύστημα προστασίας δαχτύλων FINGERSTOP 180ο αποτελείται από 2 ειδικά διαμορφωμένες πλαστικές κυρτές λωρίδες συνολικού ύψους 1,8m η κάθεμία. Τοποθετείται σε ανοιγόμενες εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες οι οποίες ανοίγουν έως 180 μοίρες, προστατεύοντας τα δάχτυλα των παιδιών από τραυματισμό στην περιοχή που δημιουργείται το διάκενο από την πλευρά των μεντεσέδων, εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σπίτια καθώς προστατεύει τα δάχτυλα των χεριών τους από πιθανό εγκλωβισμό.

    Μάθετε περισσότερα
  3. Προστατευτικά προφίλ δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP

    Προστατευτικό σύστημα δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP 180° ύψους 230cm

    Κανονική Τιμή: 99,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 63,71 € Με ΦΠΑ: 79,00 €

    Το νέο επαγγελματικό σύστημα προστασίας δαχτύλων FINGERSTOP 180ο αποτελείται από 2 ειδικά διαμορφωμένες πλαστικές κυρτές λωρίδες συνολικού ύψους 2,30m η κάθεμία. Τοποθετείται σε ανοιγόμενες εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες οι οποίες ανοίγουν έως 180 μοίρες, προστατεύοντας τα δάχτυλα των παιδιών από τραυματισμό στην περιοχή που δημιουργείται το διάκενο από την πλευρά των μεντεσέδων, εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σπίτια καθώς προστατεύει τα δάχτυλα των χεριών τους από πιθανό εγκλωβισμό.

    Μάθετε περισσότερα
  4. Προστατευτικό δαχτύλων για πόρτες HAPPY FINGERS

    Περιστρεφόμενο στοπ πόρτας HAPPY FINGERS

    Κανονική Τιμή: 15,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 7,26 € Με ΦΠΑ: 9,00 €

    Το HAPPY FINGERS αποτελεί μία έξυπνη και οικονομική λύση προστασίας των δαχτύλων των παιδιών και των ενηλίκων στις πόρτες από την πλευρά στην οποία υπάρχει το χερούλι. Αποτρέπει την παγίδευση και τον τραυματισμό των δαχτύλων στο διάκενο που δημιουργείται ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα της. Διάθετει μηχανισμό περιστροφής ώστε όταν δεν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε να μπορεί να κλείνει η πόρτα. Τοποθετείται πολύ έυκολα και γρήγορα με την ενσωματωμένη ταινία tesa που διαθέτει.

    Μάθετε περισσότερα
  5. Προστατευτική γωνιά από μαλακό πλαστικό

    Γωνιά προστασίας από ελαστομερές θερμοπλαστικό μήκους 100cm CORNER TRANSPARENT

    Κανονική Τιμή: 12,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 7,98 € Με ΦΠΑ: 9,90 €

    Διάφανη γωνία προστασίας ύψους 1m με ενσωματωμένη αυτοκόλλητη ταινία τύπου Tesa για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση μέσα στο σπίτι ή σε άλλους χώρους όπου συχνάζουν παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί κλπ. Η προστατευτική γωνιά τοποθετείται κάτακόρυφα σε κολώνες ή οριζόντια σε περβάζια ώστε να προστατεύει τα παιδιά από πιθανούς τραυματισμούς μετά από μία πτώση.

    Μάθετε περισσότερα
  6. Προστατευτικές γωνιές πολυουρεθάνης 100cm

    Προστατευτική γωνιά δερμάτινη από συμπαγή ουρεθάνη μήκους 100cm CORNER GUARD

    Κανονική Τιμή: 34,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 21,77 € Με ΦΠΑ: 27,00 €

    Γωνιά προστασίας ενισχυμένη με μήκος 1m κατασκευασμένη από συμπαγές αφρώδες υλικό εξαιρετικής ποιότητας με υφή δέρματος (skin urethane). Είναι κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση και παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανική για χώρους όπου παίζουν παιδιά καθώς τα προστατεύει από πιθανούς τραυματισμούς λόγω πτώσεων σε επικίνδυνα σημεία που παρουσιάζουν ακμές. Είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά χρώματα.

    Μάθετε περισσότερα
  7. Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κόκκινο χρώμα.

    Προστατευτικό για γωνίες από αφρώδες υλικό σε κόκκινο χρώμα EVA-RED

    Κανονική Τιμή: 14,90 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 7,66 € Με ΦΠΑ: 9,50 €

    Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κόκκινο χρώμα. Είναι κατάλληλο κυρίως για χώρους εργασίας προστατεύοντας τους εργαζόμενους από πιθανές πτώσεις ή συγκρούσεις σε αιχμηρές γωνίες και δοκάρια ή παιδικούς σταθμούς για προστασία παιδιών. Μάθετε περισσότερα
  8. Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κίτρινο χρώμα.

    Προστατευτικό για γωνίες από αφρώδες υλικό σε κίτρινο χρώμα EVA-YELLOW

    Κανονική Τιμή: 14,90 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 7,66 € Με ΦΠΑ: 9,50 €

    Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κίτρινο χρώμα. Είναι κατάλληλο κυρίως για χώρους εργασίας προστατεύοντας τους εργαζόμενους από πιθανές πτώσεις ή συγκρούσεις σε αιχμηρές γωνίες και δοκάρια ή παιδικούς σταθμούς για προστασία παιδιών. Μάθετε περισσότερα
  9. Κολωνάκι οριοθέτησης με ιμάντα

    Κολωνάκι οριοθέτησης ασημί (inox) ύψους 91cm με μπλε ιμάντα 2m SB-200

    Κανονική Τιμή: 56,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 37,10 € Με ΦΠΑ: 46,00 €

    Κολωνάκι οριοθέτησης ασημί χρώματος με μπλε ιμάντα μήκους 2 μέτρων συνολικού ύψους 91 εκατοστών. Είναι κατάλληλο για οριοθέτηση χώρων και κατεύθυνση κοινού σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Διαθέτει βαριά βάση, μηχανισμό περιέλιξης και επαναφοράς του ιμάντα.

    Μάθετε περισσότερα
  10. Κολωνάκι οριοθέτησης για κτίρια

    Κολωνάκι οριοθέτησης ασημί (inox) ύψους 91cm με κόκκινο ιμάντα 2m SR-200

    Κανονική Τιμή: 56,00 €

    Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 37,10 € Με ΦΠΑ: 46,00 €

    Κολωνάκι οριοθέτησης ασημί χρώματος με κόκκινο ιμάντα μήκους 2 μέτρων συνολικού ύψους 91 εκατοστών. Είναι κατάλληλο για οριοθέτηση χώρων και κατεύθυνση κοινού σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Διαθέτει βαριά βάση, μηχανισμό περιέλιξης και επαναφοράς του ιμάντα.

    Μάθετε περισσότερα

Είδη 11 εώς 20 από 93 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση